31 Ocak 2014 Cuma

örme şapka modelleri

Tığ ve şapkalar için örme desenleri, kasketleri, güneş şapka, bebek şapka, yetişkin şapka, şapkalar erkekler için şapka kel kafaları.  Hepsini burada bulabilirsiniz.
Yanı sıra şapka olduğu gibi eldiven, eldiveni, parmaksız eldiven,  şapkaları, eşarp veya Mobius.
Relax tığ işi bir çift evde terlik, ya da seyahat ederken bir çift sizinle götürmek için yapmak.
Desenler aralığı Kolay için , Ara yani ne olursa olsun beceri düzeyi size uygun bir model bulacaksınız .
Her tasarım odaklı oluşturulur basit ve hızlı elde etmenin yolları Bir farklı ve benzersiz el örgü veya tığ işi giysi.
Tüm bu desenler mevcuttur ,
Bayanlar için güzel bir dantel görünümlü desen eldiven Parmaksız. bu eldivenler ekstra özel kılan bir güzel yumuşak, alpaka ve ipek iplik ile üretilmiştir. bastırılmış veya canlı zıt renkler seçin. DESEN DETAYLAR: ZORLUK: Orta BEDENLER: İki boy - Küçük Orta , Orta Büyük için iplik kullanılması: Debbie Bliss Andes ● Bebek Alpaka% 65 ve Dut İpek% 35 Yedek İplik Öneri: Rowan Alpaka Renk ● Bebek Alpaka% 100 VEYA herhangi bir diğer benzeri DK iplik KAVRAMI: 4mm kanca, İplik iğne Bu desen yazılı ve kullanılabilir İngiltere'de -. BRITISH Oya Şartlar . satın almak için doğru desen terminoloji önce seçmek LÜTFEN Desen 12-24 saat içinde e-posta ile teslim edilecek - en kısa sürede ödeme teyit edilmiştir gibi.
Ince bir peri noktası ile sıcak bir kış şapka için kolay bir model. , yürümeye başlayan yetişkin, aile içinde herhangi bir üyesi için mükemmel bir şapka oluşturma , bir veya iki renk seçeneği ile. güzel yün ve alpaka karışımı iplikten yapılmış, ile . ekstra konfor ve sıcaklık için isteğe bağlı pamuk astar Kolay: ZORLUK İPLİK: Özgürlük Saflık Chunky ● Yün% 85 Alpaka% 15 KANCA: 6mm (J-10) BOYUT: Üç (3) boyutları - Çocuk Yetikin Bu model, yazılı ve mevcut İngiltere -.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder